Boka din buss

BK Buss har resurser att erbjuda Dig behovsanpassade och skräddarsydda persontransporter med buss oavsett om det gäller beställnings-, linje- och skoltrafik i Sverige eller mer omfattande resor i Sverige, Skandinavien och Europa. Vi på BK Buss disponerar 35 bussar.

Resurser

Med resurser menar vi på BK Buss vår personal, våra fordon och miljön. De tre delarna ska tillsammans ge dig som resenär en säker och trevlig resa när du beställer buss hos oss.

Vårt övergripande mål när det gäller våra resurser är att ni som kund ska känna trygghet och att det är bekvämt att anlita och resa med BK Buss.

Personal

Vår personal ser vi som en viktig och given resurs. Chaufförer och personal får kontinuerligt utbildning och höjer sin kompetens inom alla områden för Era passagerares skull. All vår personal känner ett engagemang att göra just er resa till det bästa. Genom vidareutbildning inom miljö, säkerhet och bemötande kommer det vara en positiv upplevelse att välja BK Buss. Det är viktigt att ni som kund känner att ni kan lämna över ansvaret på oss som bussbolag när det gäller era resor.

Fordon

Våra bussar är av högsta klass för din komfort och trivsel under resan. Kvalitets- och miljötester utförs kontinuerligt på vår fordonspark. Vårt mål är att vår fordonspark ska vara modern och anpassad efter den verksamhet vi bedriver.

Säkerhetsbälten, ABS bromsar, antislir, och automatiska brandsläckningssystem är självklarheter på våra bussar för din säkerhets skull. Våra turistbussar är även utrustade med bl.a bromsassistans.